Hae yrityslainaa heti verkossa

Pikalaina yrityksille

Limiittimuotoinen yrityslaina on ominaisuuksiensa ansiosta kuin pikalaina yritykselle. Limiittilainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa ja luottopäätöksen saa välittömästi tai viimeistään muutaman päivän päästä lainahakemuksen jättämisestä. Lainan hakemiseen ei vaadita reaalivakuuksia, kuten asiakirjoja tai kiinteistöjä. Kun positiivinen luottopäätös on vastaanotettu, voi luottoa nostaa yrityksen tilille jo jopa seuraavana arkipäivänä. Näin limiittilaina on todellinen pikalaina yritykselle ja siten myös äkilliseen rahoitustarpeeseen hyvin soveltuva rahoitusratkaisu.

Limiittimuotoisen vakuudettoman lainan voi hakea myös varmuuden varalle jo etukäteen odottamaan seuraavaa äkillistä rahoitustarvetta, jolloin yritys maksaa vain limiittitilin hoidosta pientä kuukausikulua. Rahoitustarpeen realisoituessa luotto on valmiina, ja rahoitusta voi nostaa hyvin nopeasti yrityksen tilille, kun ei ole tarvetta täyttää lainahakemusta tai odottaa positiivista luottopäätöstä – puhumattakaan helposti aikaa vievistä lainaneuvotteluista. Yksi limittilainan eduista onkin se, että luottoa saa nostettua tilille aina tarpeen mukaan. Kerran haettu rahoitus on jatkuvasti ja joustavasti yrityksen käytössä, muuntautuen näin pikalainaksi yritykselle.

Pikalaina onkin nimitys, jota voi yritysrahoitusvaihtoehdoista puhuttaessa käyttää luontevimmin limiittityyppisten, vakuudettomien yrityslainojen osalta. Jos rahoitusta varten tarvitaan vakuus, tarkoittaa se lähestulkoon aina sitä, että rahoitushakemuksen käsittely on monimutkaisempi ja enemmän aikaa vaativa prosessi – edessä on mitä todennäköisemmin useita lainaneuvotteluita, lisäselvityksiä ja dokumenttien toimitusta lainanantajalle. Lainanhaun toteutus määrittää, saako haettua yrityslainaa nopeasti. Kun hakuprosessi hoituu näppärästi verkossa, saa myös yritys rahoituksen käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Yritysrahoitusta voidaan pitää pikalainana yritykselle, kun:

Svea_kuvitus_tietokone
Svea_kuvitus_rahapussi
Svea_kuvitus_peukku

Lainan haku hoituu helposti ja nopeasti.

Luottopäätös tulee nopeasti ja yrityslainaa voi nostaa tilille jopa seuraavana arkipäivänä.
Luottoa voi nostaa käyttöön joustavasti tarpeen mukaan.

Limiittilaina on joustoluotto yritykselle

Kätevän hakuprosessin ja nopean luoton noston lisäksi limiittimuotoinen yrityslaina mahdollistaa yritykselle joustavan rahoitusratkaisun. Limiittilaina toimiikin kuten joustoluotto yritykselle, sillä yritys voi hyödyntää myönnettyä limiittilainaa aina sovittuun luottorajaan asti juuri siihen tarkoitukseen, johon rahoitusta siinä tilanteessa kaivataan kipeimmin. Limittimuotoisella yrityslainalla ei ole siten mitään rajoituksia, jotka rajaisivat lainarahalle soveltuvaa käyttökohdetta. Aivan kuten luottokorttia käytettäessä, limiitin käyttö on täysin yrityksen harkinnan ja hallinnan alaisuudessa luottorajaan asti, ja limiittiä saa myös uudelleen yrityksen käyttöön suorittamalla tarvittavan määrän lainanlyhennyksiä. Limiittiä vapautuu siten uudelleen käytettäväksi saman verran kuin lainaa lyhennetään yrityksen toimesta.

Kun limiittilainaa on lyhennetty ja luottoa on jälleen yrityksen käytettävissä, voi yrityksen yhteyshenkilö nostaa lainaa yritykselle heti käyttöön. Esimerkiksi kun yritykselle on myönnetty 50 000 euron limiittilaina ja siitä on ensin käytetty 40 000 euroa, ja myöhemmin lyhennetty 20 000 euroa, voi yritys nostaa tililleen jälleen käytettävissä olevat 30 000 euroa, kun rahoitustarve ilmenee. Tällä tavoin yritys voi helposti ja joustavasti hallinnoida omaa maksuvalmiuttaan ja rahoitustaan, varmistaen näin sen, että aina löytyy mahdollisuus saada käyttöön jo myönnettyä yrityslainaa nopeasti.

Limiittilaina mukautuu yrityksen rahoitustarpeisiin

Limiittilaina sopiikin joustavuudeltaan moneen tarkoitukseen. Limiitimuotoisella lainalla yritys voi helposti tasata kassavaihtelua, panostaa kasvuun tai hyödyntää lainaa luottotilin tavoin. Yritys voi usein hallinnoida limiittilainaa itsenäisesti, käyttäen sitä sujuvasti samoin tavoin kuin luottokorttia. Näin rahoitus on aina saatavilla ja joustavasti käytettävissä sopivaan tarpeeseen. Limiittilainalle ei tarvitse ennalta määrittää käyttötarkoitusta, eikä siihen sidota vakuuksia, mikä tekee lainamuodosta erittäin monipuolisen ja joustavan, sekä hyvin soveltuvan vaihtoehdon myös muiden rahoituspalveluiden tueksi.

Limiittimuotoinen yrityslaina mukautuu täysin yrityksen rahoitustarpeen mukaan ja on aina käytettävissä tukemassa yrityksen maksuvalmiutta. Vaikka limiittilaina soveltuu parhaiten joustavaan käyttöön, jolloin lainaa nostetaan osissa aina tarpeen mukaan yrityksen tilille, voi tätä yrityslainaa myös käyttää tutumpana kertalainana. Yritys voi siten nostaa joustavasti koko myönnetyn limiitin käyttöönsä ja lyhentää sitä haluamassaan tahdissa tai vaikka kerralla. Limiittitiliä voi takaisinmaksun jälkeen pitää varmuuden varalla äkillisen rahoitustarpeen ilmetessä kuukausimaksua maksamalla ja nostaa luottoa käyttöön, kun rahoitustarve ilmenee ja tarpeena on saada yrityslainaa heti.

Lue lisää yrityslimiitistä

Svea_kuvitus_yrittäjämiehet
Yrittaja_pariskunta_tyohuonella_pyorea_500x505_pieni

Limiittilainaa voi käyttää monella tapaa

Koska limiittilaina on yrityksen taloudelliseen tilanteeseen mukautuva pikalaina yritykselle, voi sitä hyödyntää hyvin monella eri tapaa – yritys voi valita niistä itselleen sopivimman. Ensinäkin yritys voi hyödyntää limiittilainaa nostamalla aina pienen osan myönnetystä limiitistä käyttöönsä. Kun rahoitustarve on selvitetty ja yrityksen tilanne sen sallii, voi luoton maksaa pois kokonaisuudessaan ja limiitti on jälleen käytössä luottorajaan asti. Luottotilille luontaista sahaavaa käyttöä voi jatkaa yrityksen tarpeen mukaan, eikä korkokustannuksia kerry kuukausimaksun lisäksi kuin niiltä kuukausilta, kun luottoa on käytössä.

Halutessaan yritys voi myös nostaa isomman osan limiittilainastaan tililleen ja maksaa sitä omassa tahdissa takaisin aina, kun tilanne sen sallii. Jos korkokulut lasketaan nostetun saldon mukaan, kertyy korkokuluja vain siltä osin, kun luottoa on sillä hetkellä lyhentämättä. Limiitin voi myös nostaa luottorajaan asti kokonaan käyttöön ja yritys voi päättää, mikäli maksaa lainanlyhennyksiä erä kerrallaan tai yhdellä kerralla, jolloin limiittilainaa käytetään kuten suoraviivaista yrityslainaa. Erotuksena kuitenkin perinteiseen yrityslainaan on, että lainanlyhennykset ovat täysin yrityksen päätettävissä ja takaisinmaksun jälkeen limiittilaina on aina luottorajaan asti uudelleen yrityksen käytössä. Jos lisärahoituksen tarve jälleen ilmenee, ei yrityksen siis tarvitse tehdä uutta lainahakemusta, taikka täydennyshakemusta, vaan yritys saa yrityslainaa heti käyttöön, kun tilanne vaatii.

Limiittilainojen koroissa on eroja

Koron määräytymisessä on luotonmyöntäjien välillä suuriakin eroja – parhaimmillaan korkoa maksetaan vain käytössä olevan luottosumman mukaan. Markkinoilla on tarjolla kuitenkin myös limiittimuotoisia rahoitusratkaisuja, joissa korko määritellään ja maksetaan myönnetyn lainasumman mukaan, vaikkei luottoa olisi edes käytössä. Eri rahoitusratkaisuja vertailtaessa kannattaa siis huomioida lainan korko ja miltä osin korkomaksuja suoritetaan – myönnetyn vai nostetun luoton mukaan. Esimerkiksi Svean limiittimuotoinen yrityslaina on vaihtoehto, jossa korkoa maksetaan vain ja ainoastaan nostetun luottosumman mukaan.

Mitä on limiittilainat?

Limiittilaina on yritysrahoitustuote, joka eroaa ominaisuuksiensa puolesta huomattavasti tavanomaisesta yrityslainasta. Limiittimuotoinen yrityslaina tarjoaakin yritykselle joustavamman rahoitusratkaisun, sillä myönnettyä limiittiä voi käyttää täysin yrityksen tilanteen mukaan luottorajaan asti. Limiittilaina on pääsääntöisesti vakuudeton yrityslaina, joten luoton saamiseksi ei tarvitse antaa reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä tai asiakirjoja. Tämä tekee myös luoton saamisesta helpompaa ja nopeampaa kuin vakuudellisen lainan kohdalla.

Limiittimuotoiselle yrityslainalle sovitaan luottosopimuksen yhteydessä luottoraja, johon asti yritys saa käyttää limiittiä rajoituksetta. Joustavimmillaan limiittilaina on lyhennysvapaa, jolloin myös lainanlyhennykset hoituvat täysin yrityksen omassa tahdissa taloudellisen tilanteen mukaan. Limiittilainan erikoisuus on, ettei lainan takaisinmaksu ole tavanomaisen yrityslainan tapaan lainan loppuun maksu, vaan luottosopimus jatkuu ja limiitti on siten uudelleen yrityksen käytettävissä, kun luotto on maksettu sen myöntäneelle luotonantajalle takaisin. Näin ollen jokainen lainanlyhennys vapauttaa luottoa yrityksen käytettäväksi - myönnetyn limiitin puitteissa lyhennettyä lainaa voi siten käyttää uudelleen ilman uutta lainahakemusta. Limittilaina ei siis näin ollen pääty siihen, että laina maksettaisiin loppuun, vaan jos lainan käytön haluaa lopettaa tulee se päättää erikseen, mikä tarkoittaa limiittilainatilin irtisanomista.

Lue lisää yrityslimiitistä

Nainen_istuu_aidan_paalla_pyorea_500x520

Voit hakea yrityslainaa heti

Hae yrityslainaa nopeasti verkossa – mikäli omaat yrityksen nimenkirjoitusoikeudet, tarvitset limiittilainan hakemiseen Svealta ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Yritystiedoista tarvitaan vain IBAN-muotoinen tilinumero. Lainanhakuprosessi Svean kautta onkin niin nopea ja helppo, että teet lainahakemuksen vaikka kahvikupillisen äärellä kotisohvalta käsin. Luottopäätöksen voit saada jopa heti, ja maksimissaan vain muutaman päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä ja ensimmäisen noston myönnetystä limiittilainasta voit tehdä jopa seuraavana arkipäivänä.

Varsinaisen pikalainan limiittilainasta tekeekin juuri se, että luottopäätöksen voi saada, haetusta lainasummasta riippuen, automaatiopäätöksellä jopa lähes saman tien hakemuksen jättämisen jälkeen. Näin tiukassa tilanteessa saat nostettua yrityksesi tilille luottoa jopa seuraavana arkipäivänä lainaneuvottelujen ja pankissa vierailemisen sijaan. Mahdollisimman helpoksi tehty lainanhakuprosessi onkin Svean tarjoaman limiittilainan suuri etu.

Hae yrityslimiittiä

Pikalainaa yritykselle nopean hakuprosessin avulla

Svean limiittimuotoisen yrityslainan hakeminen on helppo ja nopea prosessi, joka alkaa tunnistautumalla palveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla – näin voimme todentaa henkilöllisyytesi lainanhakijana. Siten todentamiseen ei voida hyödyntää yrityksen verkkopankkitunnuksia. Vahvan tunnistautumisen jälkeen, palvelu selvittää kaikki yritysyhteytesi, joista pääset joko valitsemaan halutun yhteyden tai siirtymään suoraan yrityksen hakemukseen, mikäli yritysyhteyksiä ei ole kuin yksi.

Itse lainahakemukselle täytetään seuraavaksi kaikki tarvittavat tiedot ja haettavan limiitin määrä. Kun olet hakemus on valmis, voit lähettää sen sähköisesti eteenpäin luottopäätöksen saamiseksi. Huomattavaa on, ettei hakemuksen jättäminen sido sinua tai yritystäsi vielä mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua lainatarjoukseen ennen sen hyväksymistä tai hylkäämistä. Luottopäätöksen ja lainatarjouksen saat viimeistään muutaman päivän sisällä, ja mikäli tarjous päätetään hyväksyä, ensimmäisen noston voi tehdä yleensä jo seuraavana arkipäivänä.

Svea_kuvitus_mies_istuu_ikkunalaudalla

Saamasi lainatarjous löytyy Svean verkkopalvelusta, jossa se on aina tarkasteltavanasi. Tarjouksen voi hyväksyä kätevästi suoraan palvelun kautta, minkä jälkeen palvelu toimii yrityksen yritysrahoitusasioiden palvelukanavana – palvelun kautta voit tehdä nostoja limiittiltililtä yrityksen tilille ja tarkastella lainan tilannetta, kuten käytössä olevan saldon määrää ja tulevia maksuja. Näppärän palvelukanavan, jonka avulla lainanhallinta sujuu itsenäisesti, lisäksi sinulla aina käytössäsi Svean asiakaspalvelun vankka tuki kaikissa tilanteissa.

Näin helppoa on Svean limiittilainan hakeminen:

  1. Kirjaudu palveluun vahvan tunnistautumisen avulla omilla verkkopankkitunnuksillasi
  2. Valitse haluttu yritysyhteys
  3. Täytä vaadittavat tiedot ja lähetä lainahakemus
  4. Käy läpi vastaanottamasi lainatarjous
  5. Hyväksy lainatarjous Svean verkkopalvelun avulla
  6. Hallinnoi limiittilainaa ja tee nostoja itsenäisesti palvelukanavan avulla

Hae yrityslimiittiä

Svea rahoitusyhtiönä

Tarjoamme tehokkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja perinnän, reskontranhallinnan, maksuratkaisujen ja rahoituksen saralla. Yrityslimiitin lisäksi tarjoamme yrityksille laskurahoitus-, factoring-, leasing-, perintä- ja laskutuspalveluita sekä monipuolisia maksuratkaisuja verkkoon, myymälään ja kivijalkaan.